Herken je dit?

Gaat onderstaande tekst over jou of jouw medewerker?

Gaat dit over jou?

Herken je dit of herken je jezelf in de volgende tekst.?Je zegt snel “ja” tegen een ander en “nee” tegen jezelf. Je vindt niet snel iets goed genoeg van jezelf. Anderen mogen fouten maken, maar jij niet. Je legt de lat enorm hoog (en is dat werkelijk nodig)? Je hebt vaak weinig energie en je voelt je moe.

Soms is het moeilijk om echte ontspanning te vinden en vaak ervaar je veel drukte door alles en iedereen om je heen, zowel de dingen die uitgesproken worden als de dingen die onbesproken zijn. Je bent sfeergevoelig. Vaak heb je jouw hoofd vol met (negatieve) gedachten. Je loopt regelmatig op je tenen en je weet dat er iets moet gebeuren omdat je bang bent dat je het anders op den duur niet meer gaat volhouden.

Jannie Hopman, coach
Werk & vitaal - coach Wijchen

Herken je dit?

Jij bent iemand die altijd goed voor anderen zorgt, mensen doen graag een beroep op jou. Want jij bent degene die altijd wil en kan helpen en je voelt een enorme verantwoordelijkheid voor alles en iedereen. Ook in jouw werk wil je het graag perfect doen, je vindt het niet snel goed genoeg. Je denkt vaak voor anderen, denkt vaak dat anderen (nog) meer van je verwachten. Grenzen bewaken en nee zeggen zijn zeker geen tweede natuur.

Misschien ben je al eens overspannen of burn-out geweest en zie je dat er een risico is dat dit weer gebeurt. Ontspannen? Hoe doe je dat als Netflixen daar niet onder valt? En krijg je soms ook twijfels over wat vind ik nu echt leuk in mijn werk en leven? Je wilt het graag goed doen voor iedereen. Maar als je goed kijkt, zorg je dan wel goed genoeg voor jezelf? En wat gebeurt er als je op de huidige manier doorgaat?

Als dit over jou (of jouw medewerker) gaat, dan kan ik hulp bieden!

 
Kijk hieronder op welke manieren jij (of jouw medewerker) gecoacht kan worden

De verandering zit altijd in jezelf!

Ik help jou met het vinden en uitvoeren daarvan

Persoonlijke coaching

In het persoonlijk coachtraject is er een 1 op 1 gesprek dat meestal plaatsvindt op een fysieke lokatie. Dat kan zijn in mijn praktijkruimte in Wijchen of een ruimte bij een opdrachtgever. Daarnaast is het mogelijk om een deel van de gesprekken bijvoorbeeld online te doen of middels een wandeling in de natuur. Dit gaat in overleg met de coachee. Een traject wordt altijd op maat opgesteld.

Lees verder..

Online coaching

Een online coachtraject kan op verschillende manieren. Een voordeel van een online traject is dat er geen tijd verloren gaat met reizen. Daarnaast is er frequenter contact wat erg effectief is voor het traject. Dit kan op een aantal manieren: email-coaching, online coaching door middel van (beeld)bellen en met behulp van het platform Fitmo. Informeer voor alle mogelijkheden.

Lees verder..

Online programma

Het online programma is een 2 sporen aanpak om zelfstandig met je leefstijl en vitaliteit aan de slag te gaan. In dit programma leer je welke pijlers van leefstijl er zijn en welke veranderingen jij kunt aanbrengen om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Daarnaast leer je door middel van de methode van het Vat van zelfwaardering hoe je dit eenvoudig in jouw leven kunt implementeren.

Lees verder..

Heb je een vraag?

Stuur dan hier jouw bericht.

*Door het invullen van onderstaand contactformulier geef je Werk en vitaal toestemming om gegevens over jou te verwerken. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet uitgewisseld aan derden. Je mag jouw toestemming voor gegevensverwerking op elk moment intrekken. Lees hier ons privacy en cookiestatement.

    *Ik ga akkoord met de verwerking en opslag van mijn gegevens.