Online coaching

Online coaching kan in diverse varianten plaatsvinden. Via een mailwisseling, (beeld)bellen, met behulp van een platform of via een online trainingsprogramma. En binnen deze varianten zijn er nog allerlei blended vormen denkbaar. Mijn werkwijze is altijd maatwerk. Jij kunt zelf aangeven wat voor jou het prettigste is. 

In jouw eigen tijd aan jouw doelen werken, online is dichterbij dan je denkt.

Voordelen van online coaching

Een groot voordeel van online coaching is de mogelijkheid die je hebt om langer over teksten of berichtjes die je schrijft  na te denken. Heb jij dat ook dat je soms niet meteen een antwoord weet? Of dat je achteraf nog eens dieper over iets na gaat denken?  Soms is het gewoon lastig om meteen in het moment te reageren. Het kan veel rust en ruimte geven om er op een ander moment nog eens opnieuw naar te kijken. Vaak kom je dan sneller tot de diepere lagen bij jezelf. En dat is het mooie: alle antwoorden zitten altijd in jezelf!

Het is ook prettig om geschreven teksten later nog eens terug te lezen. Online coaching is niet tijd- en plaatsgebonden. Daardoor kun je dit meer afstemmen op je eigen schema’s en ideale tijden. Je hoeft niet altijd direct te reageren waardoor je soms nog ergens wat langer over kunt nadenken of erop kunt bezinnen. Er is geen reistijd. Vaak is de frequentie van afspraken wat hoger of zijn er tussentijds wat meer korte contacten waardoor het traject vaak wat korter kan duren. Omdat je je even terug kunt trekken in je eigen omgeving, lukt het vaak ook beter om je te concentreren.

Jannie Hopman, coach
Werk & vitaal - coach Wijchen

Iets voor jou?

Enthousiast geworden over online coaching of wil je misschien nog meer weten? Een kennismaking is altijd gratis. De manier om hiermee kennis te maken is uiteraard online. Neem contact op om een afspraak hierover te maken.