Over mij

Hoe ik coach werd.

In 1998 na afronding van de Academie Mens en Arbeid startte ik als consulent arbeidsvoorziening. Na een paar jaar startte ik als HR-adviseur en heb dat in diverse organisaties gedaan: een internationaal computerbedrijf, geestelijke gezondheidszorg, jeugdhulpverlening en primair onderwijs. In 2017 ben ik, na een coachopleiding gevolgd te hebben, met mijn eigen bedrijf gestart omdat ik de behoefte had om mensen te helpen onder de brede noemer vitaliteit. 

Mens en Werk

Mijn passie ligt al vanaf het begin van mijn werkende leven bij alles rondom mens en werk. In mijn bedrijf Werk & vitaal komt dat allemaal samen. 

Ik werk als:

  • interim/freelance HR professional
  • slaapcoach
  • coach op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid
  • externe vertrouwenspersoon.

Voor meer informatie over specifieke werkzaamheden, neem een kijkje op mijn LinkedIn profiel

Ik als coach

Ik luister naar mensen zonder oordeel. Door de juiste vragen te stellen, kan iemand zelf de antwoorden in zichzelf gaan vinden. Ik leer mensen weer de regie te pakken om zichzelf te ontwikkelen en meer veerkracht te krijgen in het werk en in het leven. Daartoe maak ik onder meer gebruik van ACT (Acceptance & Commitment Therapy): van klacht naar meer veerkracht. Ik geloof in maatwerk, elke persoon is anders dus elk traject is anders. Kenmerkend voor mij is dat ik werk in kleine stapjes en vooral ook om die allereerste (ook al is dat maar een héél kleine) stap te zetten.

Jannie Hopman, coach Werk & vitaal
Jannie Hopman, coach Werk & vitaal

Ik als mens

Ik krijg in mijn leven  energie van veel variatie in de dingen die ik doe en de vrijheid om mijn eigen keuzes daarin te maken. Ik ben mijn hele leven al een boekenwurm: zowel ter ontspanning als ook om dingen te leren. Ik ben graag buiten.

Ik houd van sporten (zoals crossfit, kickboksen, hardlopen, skiën) en buiten zijn en graag ook de combinatie van buiten sporten. Ik kan echt genieten van de eerste warme zonnestralen in de lente, van gezellige dingen doen met gezin en vrienden, zomaar van kleine geluksmomentjes en van Tony’s chocolade. Mijn guilty pleasure is rondstruinen op Funda. 

Ik en samen

Er zijn een aantal organisatie waar ik een samenwerking mee heb. Klik op de logo’s om op mijn profiel en/of meer informatie van de betreffende organisatie te komen. 

Heb je een vraag voor mij?

Stuur dan hier jouw bericht.

*Door het invullen van onderstaand contactformulier geef je Werk & vitaal toestemming om gegevens over jou te verwerken. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet uitgewisseld aan derden. Je mag jouw toestemming voor gegevensverwerking op elk moment intrekken. Lees hier ons privacy en cookiestatement.

    *Ik ga akkoord met de verwerking en opslag van mijn gegevens.