Beeldbelcoaching

Beeldbelcoaching kan een prima alternatief zijn voor de traditionele coaching. Dat is de ervaring van de afgelopen maanden. Geen reistijden, geen files, in je eigen omgeving. Je hoeft er niet voor naar buiten…. maar je hebt de ideale omstandigheden om eens goed naar jouw binnenwereld te kijken. 

Want in dat opzicht wijkt online coaching niet zoveel af van de traditionele coaching. Beeldbelcoaching blijkt vaak net zo effectief te zijn. Je kunt dezelfde resultaten behalen als met off-line coaching. Een ander groot voordeel is de planbaarheid. De ervaring leert dat het veel makkelijker in te plannen is voor beide partijen. Daardoor is de doorlooptijd van een traject vaak ook korter. Het enige dat je nodig hebt, is een stabiele inbelverbinding en jezelf.

Het beste van beide werelden

Indien de omstandigheden het toelaten, is het helemaal krachtig om een combinatie te maken tussen online en off-line coaching. Wat past het beste bij jou en op dit moment?

Mijn praktijk bevindt zich in Wijchen (bij Nijmegen). Daarnaast werk ik op lokaties van werkgevers of plannen we een wandelcoachsessie.

Het beoogde eindresultaat is hetzelfde als bij off-line coaching. Dus lees vooral daar verder wat Werk & vitaal jou kan bieden of neem gerust contact op. 

Het allerbeste van deze tijd: de combinatie tussen online en offline coaching.

Probeer het gerust uit tijdens een gratis (online) kennismakingsgesprek.

Heb je een vraag, wil je kennismaken of meer informatie?

Stuur dan hier jouw bericht.

*Door het invullen van onderstaand contactformulier geef je Werk & vitaal toestemming om gegevens over jou te verwerken. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet uitgewisseld aan derden. Je mag jouw toestemming voor gegevensverwerking op elk moment intrekken. Lees hier ons privacy en cookiestatement.

    *Ik ga akkoord met de verwerking en opslag van mijn gegevens.