Beter leren slapen met hulp van slaapcoach

Goed slapen is de basis van alles in jouw leven.

Slaap je slecht?

Je bent niet de enige.

Een slaapcoach kan jou helpen om beter te leren slapen.

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 45 % van de mensen een matige tot een slechte slaap ervaart. In de meeste gevallen vinden we slapen een privé-aanlegenheid. Maar wist je dat slapen ook slecht is voor het werk?

Investeren in goede slaap loont, dat kan door de inzet van een slaapcoach. Zowel jijzelf als jouw werkgever zijn blij met medewerkers die goed slapen. Gezonde en vitale mensen zijn namelijk productiever, hebben meer plezier in hun leven en verzuimen minder.  

Wanneer een slaapcoach om beter te leren slapen?

Eigenlijk voor iedereen die zijn of haar slaap het oordeel matig tot slecht geeft. Dan valt er zeker wat te verbeteren. Door het “beter leren slapen” traject ga je ervaren dat het écht beter kan. En de voordelen daarvan zijn enorm en eindeloos….

Slapen is de basis van alles in je leven

Gezonde en vitale mensen zijn productiever, hebben meer plezier in hun leven en verzuimen minder.

Heb ik een slaapcoach nodig?

Als jij niet tevreden bent over jouw slaap dan heb je misschien al veel geprobeerd. Iedereen heeft wel tips en als je Google erop los laat, dan verschijnen er heel veel adviezen. Maar je hebt dan waarschijnlijk ook wel gemerkt dan deze tips niet werken voor jou. Dat heeft meerdere redenen. Ten eerste duurt het (helaas) een tijdje voordat je weet of iets werkt bij slaapproblemen, er zijn meestal geen quick fixes. En verder zijn die tips en advies heel algemeen. Het maakt echter nogal wat uit welke slaapproblemen jij ervaart en welke oorzaak daaronder ligt. Samen kunnen we dat uitzoeken en experimenteren met de oplossingen die bij jouw situatie passen.  

Hoe ziet het "beter leren slapen" traject eruit

Door dit traject ga je beter leren slapen. Dat is superaantrekkelijk voor jou, jouw werk, jouw naasten op allerlei terreinen. Je ervaart en leert dat slapen geen struggeling hoeft te zijn en dat je niet nachten wakker hoeft te liggen. De opbouw is duidelijk door te weten hoe het werkt met slapen en door experimenten te ervaren.

Wat krijgt de deelnemer allemaal:

  • 6 sessies van 60 minuten slaapcoach (het totale traject duurt ongeveer 3,5 maand)
  • diagnose, (digitale) vragenlijsten, het boek Superslapen en een werkboek.
  • opdrachten waarmee je tussen de sessies in volop gaat experimenteren
  • en het allerbelangrijkste, als je openstaat om écht aan de slag te gaan, een betere kwaliteit van slapen.

Ja, ik wil graag beter slapen

Wil jij  beter leren slapen inzetten voor jouw medewerker(s)?

Een volledig traject bestaat uit gemiddeld zes sessies van elk 60 minuten en beslaat ongeveer 3,5 maand in totaal. Het traject is inclusief vragenlijsten, werkboek en het boek Superslapen. 

(Wil je eventueel een traject als particulier, neem dan even contact met mij op voor mogelijkheden en tarieven).

Jannie Hopman, Werk & vitaal, coach, vertrouwenspersoon, slaapcoach
Werk & vitaal, coach

Werkwijze

Het traject “beter leren slapen” start met een diagnose en daarna volgt de behandelfase (5 sessies) waarin de deelnemer aan de slag gaat met de aangereikte opdrachten en materialen. De sessies vinden in principe plaats in mijn praktijk in Wijchen of desgewenst via Zoom of op locatie van een werkgever. 

 

Wil je een medewerker aanmelden voor slaapcoaching of meer informatie?

Stuur dan hier jouw bericht.

*Door het invullen van onderstaand contactformulier geef je Werk & vitaal toestemming om gegevens over jou te verwerken. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet uitgewisseld aan derden. Je mag jouw toestemming voor gegevensverwerking op elk moment intrekken. Lees hier ons privacy en cookiestatement.

    *Ik ga akkoord met de verwerking en opslag van mijn gegevens.