Coaching op afstand en toch dichtbij?

Dat is het krachtige én prachtige van mailcaching. Je gaat aan de slag vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving of misschien zoek je wel lekker een rustig plekje op in de natuur. En je kiest een moment dat voor jou prettig is. 

Bij mailcoaching zul je merken hoe krachtig het geschreven woord is. Je zult jezelf verbazen over er wat er allemaal uit jouw pen komt rollen. De mailwisseling duurt 10 dagen waarin jij steeds de juiste vragen krijgt.

Wanneer mailcoaching?

Je vraagt je misschien af voor welke vragen mailcoaching geschikt is. Er zijn veel vraagstukken waarbij mailcoaching erg helpend is. Je kunt hierbij denken aan een vraagstuk (werk of privé) waarbij je een knoop wil doorhakken. Of je hebt behoefte aan meer helderheid en inzicht in de dingen die jou (veel) bezighouden. Of je hebt een steuntje in de rug nodig om keuze te maken. Soms is een luisterend oor heel prettig waarbij je dan de juiste vragen krijgt zodat je niet steeds in hetzelfde denkcirkeltje rond blijft hangen.

De magie van mailcoaching

Schrijven werkt! Wetenschappelijk is veel aangetoond over de wonderbaarlijke effecten van schrijven.

Hoe het werkt

We starten een mailwisseling van 10 (werk)dagen waarin jij steeds de juiste vragen krijgt. Op het moment dat het jou het beste uitkomt, stuur jij iedere dag een mail. Ik stuur jou de vragen waarmee jij een proces doorloopt. Aan het eind van de 10 dagen ben je tot inzichten gekomen. Je weet nu hoe je verder kunt met jouw coachvraag. De kosten van een intensief 10-daags mailcoaching traject zijn € 247,- euro inclusief BTW.

Heb je een vraag over mailcoaching of een andere vraag?

Stuur dan hier jouw bericht.

*Door het invullen van onderstaand contactformulier geef je Werk & vitaal toestemming om gegevens over jou te verwerken. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet uitgewisseld aan derden. Je mag jouw toestemming voor gegevensverwerking op elk moment intrekken. Lees hier ons privacy en cookiestatement.

    *Ik ga akkoord met de verwerking en opslag van mijn gegevens.