Geef een boost aan jouw carrière

Geef een boost aan jouw carrière!

Jannie Hopman coach

Door Jannie Hopman

UPDATE voor ronde 3 van het STAP budget voor 2022

Vraag jij jezelf weleens af hoe een volgende stap in jouw loopbaan zou zijn? Of weet je niet zeker of je wel op de juiste plek zit? Misschien denk je er weleens over na om een totale carrière switch te maken?

Of zit je misschien best oké maar zijn er toch dingen die je anders zou willen doen of waar je tegenaan loopt? 

Dan heb ik een interessant aanbod voor je …. en ook nog gratis ook, namelijk het CarrièreBoost-programma!

Dit programma bestaat uit 20 uur online trainingen aangevuld met diverse analyses die gaan over je talenten en drijfveren. Daarnaast krijg je nog 3 uur persoonlijke 1 op 1 coaching en een digitaal werkboek met opdrachten. Jij gaat ontdekken wat belangrijke aspecten zijn voor jouw duurzame inzetbaarheid. Wie ben ik? Wat wil ik? Waar kom ik vandaan? Wat heb ik gedaan? Wat heb ik te bieden? Wat zijn mijn talenten? Wat drijft mij? En ook hoe zien anderen mij? Wat geeft mij energie en waarbij lekt de energie juist weg? Wat is voor mij belangrijk in mijn werk? Hiermee kun jij je eigen regie pakken om jouw loopbaan vorm te geven op een manier die bij jou en je leven past. 

“Ik wil niet weten wat ik later word – ik wil weten wie ik nu ben.”

Met het Stap-budget (Stimulans Arbeidsmarkt Positie) van € 1.000,- kun je de volgende stap in je loopbaan of jouw loopbaanvraag helder krijgen. Dit carrière boost traject valt volledig onder de Stap-subsidie en kost je dus helemaal niets!

Hoe doe je dat?

Door je aan te melden voor het CarrièreBoost programma van TalentFirst. Ik ga je dan als coach begeleiden.

Wanneer je je opgeeft voor dit programma help ik je bij het aanvragen van de subsidie op 1 juli zodat je vanaf juni kunt starten met dit traject.

Meld je vandaag nog aan via onderstaande link en ik informeer jou over de volgende stappen. Jij bent dan helemaal klaar om op 2 mei de subsidie aan te vragen (dat kan vanaf 10.00 uur), ik help om dat zo eenvoudig mogelijk te doen. Het is handig om dat zo snel mogelijk te doen zodat ik ervoor kan zorgen dat je op 1 juli alles gereed hebt voor de aanvraag.

Mocht je nu interesse hebben in dit traject maar liever een andere coach willen omdat je bijvoorbeeld een specifieke vraag hebt of om een andere reden, reageer dan ook want dan breng ik je in contact met een collega-coach. 

Waaruit bestaat het programma

Het CarrièreBoost programma bestaat uit:

 • 20 uur online trainingen
 • een Talenten (DISC) én Drijfverenanalyse
 • een ontwikkelscan
 • 3 uur persoonlijke (online) coaching
 • een digitaal werkboek met opdrachten die afgestemd zijn op jouw coachvraag.

 

Voor wie is de subsidie mogelijk?

Het STAP budget is voor alle werkenden en niet-werkenden die willen investeren in professionele ontwikkeling om zo hun arbeidsmarktpositie te verbeteren. Je komt in aanmerking voor het STAP budget als:

 • Je tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd bent;
 • Je werkt in loondienst, ondernemer bent of momenteel geen werk hebt;
 • Je op het moment van de aanvraag geen studiefinanciering, lerarenbeurs of tegemoetkoming schoolkosten voor meerderjarigen krijgt. (Je kunt STAP wel combineren met LLLK, het LevenLangLerenKrediet);
 • Je dit kalenderjaar nog niet eerder het STAP-budget toegekend hebt gekregen;
 • Je ten tijde van de aanvraag een inwoner van de Europese Unie bent, of een familielid van een inwoner van de Europese Unie;
 • Je de twee voorafgaande jaren voor ten minste zes maanden verzekerd bent geweest voor de volksverzekeringen (dit ben je als je de afgelopen 27 maanden minstens 6 maanden in Nederland gewoond hebt, gewerkt hebt of een uitkering hebt gehad).

Je scholing start minstens 4 weken na de aanvraag en uiterlijk binnen 3 maanden na sluiting van het betreffende aanvraagtijdvak;

Er zijn in 2022 meerdere tijdvakken waarin je de subsidie kunt aanvragen, de eerstvolgende is op 1 juli, daarna volgt 1 september.

De inschrijving voor de STAP-subsidie waarmee je jouw carrière boost traject kunt, starten begint over ....

Mocht je iemand kennen voor wie dit interessant zou kunnen zijn dan kun je dit bericht via onderstaande knoppen delen.