Beter leren slapen

Goed slapen is de basis van alles in jouw leven.

Slaap je slecht?

Je bent niet de enige.

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 45 % van de mensen een matige tot een slechte slaap ervaart. In de meeste gevallen vinden we slapen een privé-aanlegenheid. Maar wist je dat slapen ook slecht is voor het werk?

Investeren in goede slaap loont. Zowel jijzelf als jouw werkgever zijn blij met medewerkers die goed slapen. Gezonde en vitale mensen zijn namelijk productiever, hebben meer plezier in hun leven en verzuimen minder.  

Wanneer een coachtraject om beter te leren slapen?

Eigenlijk voor iedereen die zijn of haar slaap het oordeel matig tot slecht geeft. Dan valt er zeker wat te verbeteren. Door het “beter leren slapen” traject ga je ervaren dat het écht beter kan. En de voordelen daarvan zijn enorm en eindeloos….

scherper en alerter zijn gedurende de dag

een positievere levenshouding

een betere concentratie

een beter humeur

fysiek meer uitgerust

minder vaak ziek

meer controle over je gewicht

langer leven

een aantrekkelijker uiterlijk

een beter imuunsyteem

Jouw werkgever heeft er ook veel baat bij als jij beter slaapt. Werkgevers hebben budgetten voor duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van personeel. Je kunt bij jouw werkgever vragen naar de mogelijkheden van vergoeding voor het traject. Van een succesvol traject “beter leren slapen” worden jullie beide beter.

Slapen is de basis van alles in je leven

Gezonde en vitale mensen zijn productiever, hebben meer plezier in hun leven en verzuimen minder.

Hoe ziet het "beter leren slapen" traject eruit

Door dit traject ga je beter leren slapen. Dat is superaantrekkelijk voor jou, jouw werk, jouw naasten op allerlei terreinen. Je ervaart en leert dat slapen geen struggeling hoeft te zijn en dat je niet nachten wakker hoeft te liggen. De opbouw is duidelijk door te weten hoe het werkt met slapen en door experimenten te ervaren.

Wat krijgt de deelnemer allemaal:

  • 6 sessies van 60 minuten (het totale traject duurt ongeveer 3,5 maand)
  • diagnose, (digitale) vragenlijsten, het boek Superslapen en een werkboek.
  • opdrachten waarmee je tussen de sessies in volop gaat experimenteren
  • en het allerbelangrijkste, als je openstaat om écht aan de slag te gaan, een betere kwaliteit van slapen.

Ja, ik wil graag beter slapen

Wil jij graag beter leren slapen inzetten voor jouw medewerker(s) en profiteren van mijn superaantrekkelijke pilot aanbod?

In de pilotfase vraag ik voor een volledig traject van ruim 3,5 maand met 6 sessies, inclusief vragenlijsten, werkboek en het boek Superslapen slechts € 798,- (excl. BTW). 

(Wil je eventueel een traject als particulier, neem dan even contact met mij op voor mogelijkheden en tarieven).

 

onder dekbed
planner

Werkwijze

Het traject “beter leren slapen” start met een diagnose en daarna volgt de behandelfase (5 sessies) waarin de deelnemer aan de slag gaat met de aangereikte opdrachten en materialen. De sessies vinden in principe plaats in mijn praktijk in Wijchen of desgewenst via Zoom of op locatie van een werkgever. 

 

Wil je een medewerker aanmelden voor dit traject of meer informatie?

Stuur dan hier jouw bericht.

*Door het invullen van onderstaand contactformulier geef je Werk & vitaal toestemming om gegevens over jou te verwerken. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet uitgewisseld aan derden. Je mag jouw toestemming voor gegevensverwerking op elk moment intrekken. Lees hier ons privacy en cookiestatement.

    *Ik ga akkoord met de verwerking en opslag van mijn gegevens.

    Scroll naar top