Waarom coaching

Met coaching kun je aan de slag met bepaalde doelen die je wil bereiken. Misschien heb je dat al vrij helder. Maar coaching kan je ook helpen om dingen te zien die je nu niet ziet. En als je die dingen niet ziet, dan kun je er ook niets aan doen. Als je leert hoe je ze wel kunt zien en hoe je daar zelf sturing aan kunt geven dan kun jij groeien als mens.

Vitaliteitscoaching is

Coaching die verder gaat dan alleen gericht op de bekende leefstijlthema’s. Vitaliteitscoaching gaat heel wat stappen verder. We bekijken jouw vitaliteit vanuit diverse invalshoeken: mentaal, fysiek, sociaal-emotioneel, zingeving en persoonlijk leiderschap. Op die manier kun je de balans in jouw leven (werk en privé) beter houden of terugvinden. Je gaat meer plezier ervaren in je werk en je leven, je kunt jouw grenzen beter bewaken en hebt meer energie.

Twijfel je of je een coachtraject kunt gebruiken? Je kunt ook eerst starten met een vitaliteitcheck om te achterhalen hoe het met jouw huidige vitaliteit gesteld is.

Voor wie?

De mensen die ik coach, ervaren ergens in hun vitaliteitmanagement bepaalde “lekken”. Omgaan met stress, grenzen bewaken, te weinig energie, weinig zelfwaardering, last van perfectionisme, niet goed weten wat je wil in het werk of het leven, of het niet weten hoe echte ontspanning te vinden. Dit zijn een aantal voorbeelden van onderwerpen die vaak aan de orde komen. Ik vat het samen onder het begrip vitalteitsmanagement. Dat is waar ik mensen bij kan helpen.
Jannie Hopman, coach
planner

Werkwijze

Mijn trajecten zijn altijd maatwerk. Samen met de opdrachtgever en/of de coachee bepalen we waar we mee aan de slag gaan. Na de kennismaking en akkoord van de offerte kan het traject starten. Na een intake volgen een aantal coachgesprekken, gemiddeld gaat het om vijf gesprekken. Deze kunnen plaatsvinden in mijn praktijk in Wijchen, op locatie van een werkgever of bijvoorbeeld buiten in de natuur. Tijdens en tussen de coachgesprekken krijg je opdrachten waar je mee aan de slag gaat.
Scroll naar top