Online programma

De tools en de mindset: je hebt ze beide nodig

Dat klinkt cryptisch maar eigenlijk is het best simpel. Je kunt allerlei informatie aangereikt krijgen, misschien zelfs plannen maken en doelen stellen. Maar als je niet goed in jouw vel zit, dan leidt dat tot niets of weinig. Op wilskracht houd je een nieuwe leefstijl misschien een paar weken vol. Om daarna weer keihard (en harder, denk aan de jojo) terug te vallen in dat wat je altijd al deed. En met weer een “mislukt” ervaring erbij. Dit online programma geeft je meer dan alleen de tools. Ook je mindset zal veranderen.

Wat dan wel?

In dit online programma leer je alles over leefstijl en aan welke knoppen je kunt draaien om jouw leefstijl te verbeteren. Maar zonder de pijler verbetering van zelfwaardering wordt het een zeer lastige en moeilijke opgave. Als jij meer vertrouwen hebt in jezelf en meer zelfliefde ervaart, dan zul je zien dat je als vanzelf betere en gezondere keuzes gaat maken. En het mooie is, dat het werken aan zelfwaardering heel makkelijk, concreet en leuk is. Het is daarom geschikt voor iedereen, ook al heb je een heel druk leven. Het kost je geen extra tijd en moeite.

Binnenkort beschikbaar

Neem vast contact op als je hier meer over wil weten.

Heb je een vraag over het online programma of een andere vraag?

Stuur dan hier jouw bericht.

*Door het invullen van onderstaand contactformulier geef je Werk & vitaal toestemming om gegevens over jou te verwerken. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet uitgewisseld aan derden. Je mag jouw toestemming voor gegevensverwerking op elk moment intrekken. Lees hier ons privacy en cookiestatement.

    *Ik ga akkoord met de verwerking en opslag van mijn gegevens.

    Scroll naar top